Weet je hoe het voelt,
als de ware zegt ik hou niet meer van jou,
Weet je wat je met me doet,
je breekt me niet alleen van binnen
maar ook me leven,
Alles is gebroken hierbinnen,
Ik wou je alles geven,
Wou met jou de hele wereld door,
Ik wou met jou voor eeuwig leven,
Nu jij er niet meer bent waar leef ik nu nog voor?
Ik wou dat je in me leven was gebleven,
Alles is nu zo koud en leeg,
wat moet ik nu doen zonder jou
Schatje wat je nu ook doet,
Weet dat ik voor altijd van je hou,
En hopelijk komt dit alles nog goed.

2 REACTIES

  1. Thanks for this article. I’d also like to convey that it can always be hard if you find yourself in school and starting out to initiate a long history of credit. There are many college students who are only trying to live and have long or good credit history can often be a difficult thing to have. kkkeegeeecdg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here